Vaszati Piramis

 

A Vaszati Piramis egy igen hatásos eszköz az épület energiáinak javítására, mely szintén a Védikus Akadémia kutatásainak az eredménye.
A Vaszati Piramis magában foglalja a Vaszati legfőbb korrekciós eszközeit.
A Vaszati-Piramis 3 dimenziós képviselője a Vaszati-égtáj- yantrának. Középen egy 7 x 7 cm alapú átlátszó piramis található, ami a Vasztu-Purusha és a Mahapurusha yantrával van kombinálva.
A központi piramis körül a 8 égtáj irányában 8 kisebb piramis található, amelyek alatt az adott égtájnak megfelelő Vaszati yantrák vannak elhelyezve.
 
 
A legjobb hely a Vaszati-Piramis számára a ház vagy a szoba közepe, vagy egyéb energetikai kulcspont. A Vaszati-Piramis képes a Vasztu hibák nagy százalékát kijavítani.
A Vaszati-piramis 22 méteres körzetben képes 75 %-ban semlegesíteni a negatív energiákat és orvosolni a vasztu hibákat. A Vaszati korrekció akkor lesz a leghatékonyabb, hogyha kombinálva használjuk a megfelelően elhelyezett vaszati yantrákat, a Vaszati-Piramist és/vagy a Meru-Chakrát. A Vaszati-Piramis legnagyobb érdeme az, hogy ha a megfelelő yantrákkal ill. a Mehru-Chakrával kombináljuk, akkor képes az épület szinte valamennyi negatív hatását semlegesíteni anélkül, hogy pontos információnk lenne az elégtelenség valódi természetéről. A Vaszati korrekciós eszközök együttes használatának semlegesítő és kiegyensúlyozó hatása akár 98 % is lehet!
A Vaszati Piramis ötféle kedvező fém ötvözetéből készül bronz, illetve arany borítással.
 
 
 

 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!