Mi a Radiesztézia?

A Radiesztézia egy mondhatni mindig is létező tudomány volt, egy tapasztalatokon nyugvó tudomány. Maga a szó sugárzásérzékelést jelent, ami a szerves élőlények képessége.

Az emberiség sok ezer év óta ismeri és használja a vesszőt és az ingát, melyekkel sikeresen kerestek és találtak vizet, kőzetet, aranyat, érceket.
A legrégebbi írásos nyoma ie. 2200-ből maradt ránk egy agyagtáblán, ahol is egy Yü nevű kínai császár végez éppen mérést, de Egyiptomban is használták, sőt a papok titkos tudása közé tartozott ez a tudomány.
Ezekben az időkben a vesszőt és az ingát csak a beavatott mágusok, papok, sámánok használták. Így a katedrálisok és a templomok különleges energetikai pontokra épültek, melyek ma mind szakrális helyként ismertek.
A XVI. Században Paracelsus orvos említi meg a vesszőt.
De az I. világháborúban is sok esetben használták a vesszőt, többek között vízkeresésre, és az elásott aknák felkutatására is.
A magyar történelemben is nagy hagyománya van a vessző használatának – írások szólnak Árpád-házi Szent Lászlóról, Tüköry grófnőről. Meg kell említeni Schulek János, Dr Kántor Endre Ödön volt sárvári tiszti főorvos, Dr Hernádi Mihály Közegészségügyi Intézet igazgatója, Csalány Ferenc gépészmérnök, MÁV mérnök főtanácsos, Dr Zselyomka László egyetemi magántanár, Dr Belák Sándor professzor Budapesti Orvostudományi Intézet , igazgatója nevét, akik szintén jeleskedtek a kutatásokban.
 
 
 
Még ma is sok helyen használják a pálcás módszert például kút helyének megkeresésénél, de a ma emberének egyre nagyobb szüksége van a radiesztéziára az élet más területén is, mert a földsugárzások erősödnek, immunrendszerünk pedig egyre gyengébb, ezért a sugárzások hatása is egyre erőteljesebb szervezetünkre. Az energetikailag legyengült embert pedig sokkal könnyebben érik el a betegségek, és sokkal nehezebben tud azokból felgyógyulni is, mint egy energetikailag ép ember.
 
 

 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!