Mire jó a Vaszati?

Hogy boldog, sikeres és elégedett légy! És mindezt hogyan?
Harmóniába hozza a lakóteret, a környezetet az ott lakók személyiségével, és anélkül hogy tudatosítanád magadban, egyszerűen csak jól fogod érezni magad. Tehát harmóniában leszel az otthonoddal és harmóniában leszel önmagaddal. Ha pedig harmóniában vagy önmagaddal, akkor kiegyensúlyozott, boldog és egészséges leszel! Ennyi az egész! Ugye milyen egyszerűen hangzik? Valójában azért mégsem ennyire egyszerű, de ennek legtöbbször mi magunk vagyunk az okai.
Mert a Vaszati segít a tudatosodásban és az önismeretben is, de ehhez már Te is kellesz!
Hiszen tudat alatt olyan testet és otthont alakítunk ki, amellyel beteljesíthetjük horoszkópunk szerinti életutunkat. A kiút pedig a tudatosság, amelynek eszköze a szabad akarat. 
 
 
 
A térrendezés gyógyít?
 
Világegyetemünkben minden kapcsolatban áll minden mással, mint ahogy a házunk (és a testünk) is a nagy világyegyetem leképezése, egy kis magunkra formált darabkája annak. Kérdés, hogy az épített falakkal milyen módon szakítjuk ki magunknak ezt a kis mikrokozmoszt, amely mint egy lencse gyűjti és fókuszálja a természet és kozmosz erőit a ház lakóira. A lencse minőségétől függően az élettér így segítheti, vagy épp gátolhatja az ember fejlődését. És mivel minden ember más és más egyéniség, a vaszati elveit is személyre szabottan kell alkalmazni a lakótér kialakításánál.
Az olyan lakások, amelyek nem a természet egyetemes törvényei szerint épültek, kevesebb energiával rendelkeznek, mint a bennük élő emberek, akiknek teste folyamatosan hullámokat bocsát ki, hogy kiegyensúlyozza a környezetét. 
Így ezek az épületek a lakóiktól veszik el azt az energiát, amelyet egészségük, jólétük, jó kapcsolataik fenntartására fordíthatnának.

A vaszati feladata, hogy olyan erős koherens energiamezőjű tereket hozzon létre, amelyeknek ugyanakkora, vagy nagyobb az energiája, mint a benne élőknek. Ezt mondja a kvantumfizika és a Vaszati is.

 
 
 
Ez a Vaszati a Feng Shui egy ága?
 
Sokszor felteszik nekem is a kérdést, hogy a vaszati az feng shui? Nem,a Vaszati nem azonos a Feng Shuival. Néhány évezreddel ezelőtt a védikus építészet (Vaszati) volt ugyan hatással a kínai hagyományokra, de aztán Kínában egészen más irányba fejlődött tovább.
A Vaszati törvényei egyértelműen égtáj függőek. A természet energiái ugyanis mindig ugyanabból az irányból érkeznek (északról és keletről), függetlenül attól, hogy éppen hol van a főbejárat… Ezért tűnhet logikusabbnak, mint a Bagua térkép.
 
 
Tehát miért pont vaszati?
 
Mert a vaszati rendszere egy tisztán átlátható, ellentmondásoktól mentes, tudományos alapú térenergetikai rendszer, mely minden pontján harmóniában van a természettel, ezért kiválóan alkalmas már meglévő lakások energetikai harmonizálására, illetve új épületek komplett tervezésére.
 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!