Meru Chakra

 

A Meru-Chakra a Sri-Yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri Yantráénál.
A piramisra emlékeztető Meru Chakra képes újraszervezni az egész épület zavart energiáit. Ha a lakás vagy a szoba északi vagy északkeleti részére helyezzük, képes nagy százalékban semlegesíteni a tér energia zavarait, a helyiség vagy az épület kedvezőtlen arányait, szabálytalan épületformákat, és más komoly vasztu elégtelenségeket, mint amilyen például egy északkeletre helyezett WC.
 
Meru Chakra
 
Egy indiai orvos több száz problémás esetben alkalmazta a Meru Chakrát - igen nagy sikerrel. A legtöbb vaszati probléma finom szinten érint bennünket, emiatt olyan finom energetikai korrekciós eszközök, mint pl. a Meru Chakra képesek szinte teljesen eltávolítani ezeket a problémákat - különösen, ha azt a megfelelő yantrákkal kombináljuk.

Sok éves kutatás után a németországi Védikus Akadémián elkészült a Meru Chakra hitelesen megújított "modern" változata, amely a következő fémek ötvözetéből készül: ezüst, antimon, vörösréz, cink és cinn. A pontos geometriai méretekkel rendelkező és egyedileg, kézzel készített Meru chakra a 24 karátos arany borítással lesz teljes.

Azok az ismeretek, amelyeket a Meru Chakra tervezésénél használtak az alább felsorolt ősi Vasztu írásokból származnak: Vastu Sutra-panishad, Visvakarma Vastushastram, Matsya Purana és a Stapatya-véda, ami az Atharva-veda része.
 
Meru Chakra

A legtöbb esetben a Meru Chakrát azért helyezzük el az otthonunkban, mert a lakás zavart energiamezője már megnyilvánított bizonyos porblémákat (betegségek, pénzügyi zavarok, párkapcsolati problémák, stb.).Nagyon fontos, hogy a Meru Chakra elhelyezésekor komolyan gondoljuk végig, mik azok a problémák, amelyek megoldásában a Meru Chakrától várjuk a segítséget!
A Védikus Akadémia kitartó munkájának köszönhetően az ősi Meru Chakra az Ön otthonába is eljuthat annak minden kedvező tulajdonságával együtt!

 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!