Lakberendezés

 

Lakberendezéssel mindannyian foglalkozunk!

Ki korábban, ki későbben kezdi...

 
De mi is a lakberendezés?
Bensőnk, lelkivilágunk, harmóniánk vagy diszharmóniánk, vágyaink kivetülése otthonunkra. És amennyire mi hatunk az otthonunkra, úgy az is képes viszont hatni ránk! Érdemes tehát foglalkozni vele, hisz az otthonunk lehet az egyik legjobb barátunk és segítőnk – feltéve, hogy jól bánunk vele!
A stílus maga az ember. Megnyilatkozik egyéniségünkben, külsőnkben, környezetünkben. Otthonunk pedig árulkodik jellemünkről, rendszeretetünkről, a világhoz való viszonyunkról, belső harmóniánkról. Tudatosan vagy sem, de vonzódunk színekhez, formákhoz, stílusokhoz.
 
Miután a vaszati segítségével helyreállítottuk otthonunk finomenergetikai egységét, érdemes hozzácsiszolni a külcsínt is, hisz a teljes harmónia eléréséhez otthonunkban legalább annyira hozzájárulnak a színek, anyagok, tárgyak, bútorok minősége és színei mint a megfelelő energiaáramlás.
 
Miután föltesszük magunknak a kérdést, hogyan szeretnénk új vagy régi lakásunkban élni, belevethetjük magunkat az anyagok, burkolatok, színek, bútorok, szaniterek, készülékek, lámpák, lakástextilek hatalmas választékát kínáló piacra. De biztos, hogy mindenki eligazodik ebben a hatalmas és sajátságos világban?
Aki első otthonát szeretné kialakítani, nem biztos, hogy rendelkezik kialakult stílussal, nem biztos, hogy tudja, milyen jellegű otthonban érezné legjobban magát. Aki pedig új otthont alakít, nem biztos, hogy meg tudja fogalmazni, milyen is legyen az új otthona, miben legyen más, mint az előző volt. Sokan összeválogatnak nekik tetsző berendezési tárgyakat figyelmen kívül hagyva, hogy azok összhangban vannak-e egymással, vagy hasznosak-e egyáltalán, elférnek-e a kiszemelt helyen. Otthonuk teli lesz új, azonban szedett-vetett bútorokkal harmónia és praktikum nélkül. Lehet, hogy csak akkor jönnek rá milyen nehéz is a feladat, mikor a folyamat közepén állnak, vagy már nem lehet valami technikai akadály miatt megvalósítani elképzeléseiket.
 
Mindamellett egy lakberendezővel elkerülhetőek a felesleges körök, hiábavaló próbálkozások, amivel nem csak az időt spórolhatjuk meg, hanem esetenként egészen nagy összeget is. Elsősorban mert a lakberendező tudja, hogy mikre kell figyelni és ezek fényében képes jó előre eltervezni a lépéseket. Mindig alkalmazkodik az adott térhez és körülményekhez. Ez bizony érvényes akkor is,  ha már egy bebútorozott, „belakott” lakásról van szó, mert a lakók nem mindig tudják megmondani, hogy mi az, ami miatt nem kellően otthonos, vagy praktikus egy otthon, de új „szem”, egy szakértő szem át tudja látni a problémát, és megoldásokat tud javasolni az ingatlan hangulatosabbá vagy lakhatóbbá tételéhez.
 
Lakberendező segítségével olyan otthont varázsolhatunk magunknak, amely biztos, hogy megfelel az ízlésvilágunknak, életmódunknak, lakásunk minden eleme harmóniában áll majd egymással, nem lesz helyhiány, és minden alkalommal, ha belépünk otthonunkba csak az jut az eszünkbe: „Igen, ez az enyém, ez Én vagyok”.
 
A lakberendezésben is, mint a divatban trendek jönnek - mennek. De tudjuk-e milyen a jó lakás? Az idő múlásával színei finomodnak, érnek, gazdagodnak, anyagai szépen öregszenek. Lakóinak szokásai lesznek, a családok új hagyományokat teremtenek.
 
A lakberendező tehát nagyban megkönnyítheti munkánkat, és a szakember bevonása egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem köszönnek majd vissza az általunk kedvelt formák és tárgyak otthonunkban. Egy szakember ugyanis segítséget nyújt nekünk abban, hogy otthonunkat a leginkább a magunk igényei szerint alakítsuk ki felesleges energia és pénzveszteség nélkül. 
 
Kívánom, hogy mindenki olyan otthonban élhessen, mely maradéktalanul teljesíti mind a praktikum, mind az esztétikum iránti igényét úgy, hogy eközben harmóniájával, pozitív energiaáramlásával az ott élőket szolgálja.
 
Ha szeretné, hogy mindebben a segítségére legyek, kérdéseit az alábbi címen teheti fel.

 Ajánlatkérő lap / Kapcsolati oldal / Közvetlen email / Telefon: 06209388809

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!