Önismeret és lakberendezés?

Avagy hogyan tanulj önismeretet otthonod apró titkaiból?
 
Nem, itt nem arra gondolok elsősorban, hogy piros-e a hálószobád fala és tükrökkel van-e kirakva a mennyezete.
 
Inkább a lakásoddal való karmikus összefonódást boncolgatnám.
Tudat alatt olyan testet és otthont választunk és alakítunk ki, amellyel beteljesíthetjük karmánk, horoszkópunk szerinti életutunkat. Ha elkészíttetnénk otthonunk horoszkópját, meglepve tapasztalnánk, hogy hasonló gondokkal és betegségekkel „küzd”, mint mi magunk. A kiút pedig a tudatosság, amelynek eszköze a szabad akarat és az önismeret!
 
Ahogy a világegyetemben minden kapcsolatban áll minden mással, úgy a házunk is egy kis világegyetem (ahogyan a testünk is), és megtalálható benne minden, amely tágabb Univerzumunkat is fenntartja.
Ahogyan egy asztrológus segítségét kérhetjük életutunk megismeréséhez, elemezni tudjuk testi-lelki működésünket az ayurvéda, vagy a kineziológia segítségével, úgy elemzi a vaszati szaktanácsadó az otthonunkat a horoszkópunk és testi-lelki adottságaink figyelembe vételével.
Otthonunk ilyetén megismerése elvezet ahhoz a megvilágosodáshoz, hogy a lakás, amelyben élünk, a második horoszkópunk, amely csak akkor válhat a testünket-lelkünket építő, támogató otthonná, ha ezen a szinten is tudatosak vagyunk.
 
Épp ezért érdemes elébe menni a negatív blokkok kialakulásának, és rendbe tenni otthonunk gyengült energiáit, hogy az pozitívan támogassa amúgy is sérülékeny életterületeinket.
 
Tehát visszafelé nézve a dolgot : megkeresve lakásunk gyenge energiájú pontjait felismerhetjük életünk mely területein van fejlődnivalónk, és természetesen ildomos e negatív hatású területeket a vaszati segítségével korrigálni, mely újabb erőt adhat a problémáink megoldásához.

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!