Életmentő Térrendezés?

Otthonod, mint mikrokozmosz
 
Ha teljesen hétköznapi megközelítéssel szemléljük otthonunkat, tényleg
nehéz elképzelni, milyen életmentésre lehet ott szükség. Ha azonban nem
csak a látható – durvafizikai –, hanem az érezhető – finomfizikai – összetevőit is megvizsgáljuk egy háznak vagy lakásnak, akkor bizony nagyon sok javítani valót találhatunk.
 
Otthonodat ne csak egy falakkal körülhatárolt térnek lásd, ami megvéd
az esőtől és a hidegtől, hanem egy olyan energiamezőnek, mely egy lencséhez hasonlóan összegyűjti és raktározza a környezet és a világegyetem energiáit. Olyan ez, mint egy mikrokozmosz a világegyetemen belül, ahol összesűritve megtalálod a természetet alkotó összetevőket és a világot mozgató erőket. Megtalálod itt a természetet alkotó öt alapelemet, az égitesteket, a Földünket behálózó energiákat, sőt Istenségeket is.
Attól függően, hogy ez a pici mikrokozmosz – ami az otthonod – milyen
kapcsolatban áll a természet univerzális törvényeivel, pozitív vagy negatív
hatással lehet Rád.
 
A Vaszati tudománya megtanít arra, hogyan teremthetünk magunknak olyan fókuszlencsét – azaz olyan házat – amely környezete energiáit megfelelően összegyűjtve kedvező hatással van a lakókra. Attól függően,
hogy a háznak milyen a formája, milyenek az arányai, hogyan vannak
használva az egyes égtájak, hol vannak nagy ablakok és hol vannak kicsik, hova került a konyha, a háló vagy akár a vécé, közvetíthet felénk pozitív, negatív vagy éppen semleges energiákat, mely energiák erőteljesen befolyásolják életünket, egészségünket, sikereinket, kapcsolatainkat – így a vaszati szabályai szerint épített, vagy átalakított lakás valóban lehet akár életmentő is!
 
 
A lakásod a tanítómestered?!
 
Ám otthonunk mégsem determinál minket az esetleges negatív hatásaival, de leginkább akkor és ott képes ezen hatásokat kifejteni, ahol amúgy is rés van a pajzson. Szóval az amúgy is gyenge pontjaink tovább gyengülhetnek. Kellő tudatossággal, önismerettel ezek a problémák elkerülhetőek, kiküszöbölhetőek – a megvilágosodott, de legalábbis kellőképpen tudatos, önmagával és világával kibékült, rendben lévő ember hitem szerint lakjék bárhol is, rendben lesz, de amíg ezt nem mondhatjuk el magunkról, jobb ha odafigyelünk otthonunk energiaáramlására, hogy az pozitívan erősítsen bennünket.
 
Persze kérdés, miért pont abban a lakásban, házban élünk, ahol. Ha elfogadjuk, hogy a világ a tükörképünk, és minden hordoz benne számunkra valami tanulnivalót, akkor nyilvánvaló, hogy otthonunk negatív energiái sem véletlenek, és rámutatnak az amúgy is gyenge pontjainkra – ahol tudatosodnunk kellene. Bevonzzuk azt az otthont, mely leginkább elősegíti fejlődésünket, azaz rámutat gyenge pontjainkra.
Felerősíti, meggyorsítja a változást, s ha ettől nem félnénk annyira, még pozitív értéket is kaphatna egy-egy negatív megnyilvánulás. De mindaddig, amíg ellenállunk a változásnak, ez fájdalmas lesz számunkra.
 
A lelki problémáktól kezdve a párkapcsolati problémákon át egészen a súlyos megbetegedésekig terjedhet a hatása, melyeket nem szeretnénk feltétlenül mind átélni és ilyen áron tanulni meg a leckét, ezért nagyon fontos hogy kellő figyelmet fordítsunk otthonunk berendezésére, harmóniájára, tisztaságára, a helyiségek elrendezésére, egyszóval az energiák harmonizálására!
A legjobb, ha új otthonunkat már a vaszati által javasolt szempontokat is figyelembe véve keressük, hisz a pozitív energiák erőteljesen javíthatnak életünk minőségén, egészségi állapotunkon, közérzetünkön, családunkkal való viszonyunkon.
Ezzel továbbra sem azt állítom, hogy elég az vaszati szerint elrendezett lakás, és garantált a gondtalan élet, de igen sokat segíthet annak elérésében, ha párosul kellő tudatossággal.
 
 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!