Bemutatkozás

Az otthonok alakításának, szépítésének szeretete talán velem született, valamiféle ösztönös érzék, de mi az a plusz, amit korábban is éreztem, most pedig már tudatosan használom – az energia érzékelése. Sokan tudják és érzik, de ezzel nincsenek tisztában. Néha csak annyit érzel, jó valahol, vagy nagyon zavar valami, rossz érzéseid támadnak.

Azt gondolom hogy egy Otthon! – igen nagybetűvel – kialakítása nem merülhet ki dekoratív és ízléses részletek, terek, enteriőrök megálmodásával, hanem mindenképpen pozitívan és ösztönzően kell hatnia az ott lakók életére, amihez a Vaszati tudománya egy nagyon sikeresen alkalmazható tudományos rendszer. Mindezt személyre szabva, egyéni sajátságokkal és földsugárzások mérésével is megerősítve olyan komplex megoldást tudok nyújtani, amely képes otthonodat a világ legjobb helyévé varázsolni számodra!

Teszem mindezt Törökbálinton, de a tervezői munka nem ismeri a városhatárokat!

 

Kutasi Rita Vaszati szaktanácsadó és lakberendező

 
 
 
A felelősségünk az életünkért maximális, jó ha ezt felismerjük! Két kislány édesanyjaként pedig már nem csak a saját életemért tartozom felelősséggel, de az ő sorsukért is.
A világ cselekedeteink és tudatunk tükre, így csak az történik veled, amit te is beengedsz, bevonzol, s ami számodra mind csak egy tanulni való feladat.
Vallom hogy rajtunk múlik, milyen az otthonunk, a munkánk, az ételünk, a családunk, a gondolataink, az egészségünk – egyszóval az életünk!
És mivel a világunk valójában energia és rezgés, így mi magunk is. Az ételünk, az otthonunk, az érzéseink, a szívverésünk, a sejtjeink, a gondolataink.
Szervezetünk egyensúlya megbomolhat bármely területen fennálló zavartól, finomenergetikai torzulást kiváltó eseménysorozattól, negatív hatástól, melyek fölszakítják az energiamezőket.
Ebben szeretnék tanácsot adni Neked, segíteni – hogy otthonod energiái Téged segítsenek!
 
 
 
Mert  „Amint fent , úgy lent. Amint belül, úgy kívül.”
 
 
 
És mivel nem kezelhetjük életünk különböző területeit egymástól függetlenül, kalandozunk mindenfelé. Ha velem tartasz az utamon, köszönöm. Blogokon és hírleveleken keresztül megosztom Veled tapasztalataimat.
 

Ha szeretnél többet olvasni az egészséges, harmonikus és élhető otthon kialakításáról, akkor iratkozz fel térrendezés hírlevelünkre!

Feliratkozáshoz kattints ide!

 
 
Kutasi Rita
Édesanya és útkereső
Vaszati tanácsadó
Radiesztéta
Lakberendező
 
 

 

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!