A Vaszati majd megold mindent?

Ne essünk abba a hibába, hogy lakásunkat átalakítva, ölbe tett kézzel várjuk a csodát! A Vaszati eszközei csak alátámasztják, illetve segítik egy-egy probléma megoldását, a siker azonban elsősorban rajtunk múlik!

A Vaszati alkalmazása során – legyen bármilyen mértékű is a fölfedezett probléma illetve változtatás – kitüntetett szerepet kap a tudatosságunk is. Az egyes égtájak okozta esetleges negatív hatásokat nem elég átrendezéssel vagy 1-1 yantra elhelyezésével enyhíteni!
A Vaszatiban egyetlen hiba legtöbbször nem hat azonnal, de az épület más területein levő további zavarok hatására erősödik fel annyira, hogy végül az adott probléma meg tud nyilvánulni.
 
  • Már a születési horoszkópunkban találhatunk olyan bolygókapcsolatokat, melyek egy bizonyos betegség kialakulására hajlamosíthatnak, utalhatnak. Életünk bizonyos időszakaiban ez a hajlam felerősödhet és a betegség ténylegesen kialakulhat.
  • Ha nem élünk harmóniában a természettel, azaz ha nem megfelelő az otthonunk vasztuja, az szintén előidézhet betegségeket, illetve fölerősítheti a már említett hajlamot rá. Ha például az északról és keletről jövő életenergiák nem megfelelően jutnak be a házba, az vagy betegségek kialakulásához vezethet, vagy nehezítheti a betegségekből való kigyógyulást is. A ház bioenergetikai mezője kölcsönhatásban áll testünk bioenergetikai mezőjével, így sajnos sok betegség kialakulásában lehet része az otthonunk elégtelen vagy rossz minőségű energia ellátottságának.
  • Továbbá ha nem az ayurvédikus alkattípusunknak megfelelően élünk és táplálkozunk, az is betegségek forrása lehet.
 
 
Hogyan ismerhetjük fel a Vaszati problémákat lakásunkban?
 
-         gyakori veszekedés a házban
-         feltűnően sok betegség a házban
-         a jónak tűnő külső körülmények ellenére a lakók boldogtalanok
-         kitartó és kemény munka sem hozza meg a kellő anyagi sikereket
-         zaklatottság, gondok
-         párkapcsolati problémák
-         problémák szomszédokkal, családdal, hatóságokkal
-         üzleti nehézségek
-         túl sok baleset, korai halálesetek
-         magány
-         gondok a gyerekekkel
 
 
Minél több probléma merül föl a fentiek közül, annál nagyobb a valószínűsége, hogy az otthon, vagy a munkahely energetikája nem megfelelő.
 
 
 
És mi a teendő, ha már kialakultak a problémák?
 
Mint már említettem, bármennyire is hatékony módja életünk jobbításának a Vaszati, hiba lenne a személyes felelősségünket kezünkből kiadva pusztán ettől várni életünk jobbra fordulását!
 
Betegség esetén forduljunk orvoshoz, változtassunk életmódunkon, keressünk számunkra megfelelő gyógymódot.
Ha párkapcsolati problémánk van, mindig gondolkodjunk el az egyéb okokon is, hisz kellő odafigyeléssel, szeretettel, önismerettel és tudatossággal még a Vaszati hibákon is felül lehet emelkedni. És persze nem árt emellett lakásunk megfelelő korrekcióját is elvégezni, hogy segítse a pozitív változásokat!
Pénzügyi gondjaival se várja a sült galambot, hanem vegye kezébe sorsa irányítását mihamarabb - nézzen új kereseti lehetőségek után, tervezze meg kiadásait és ezzel párhuzamosan tegye meg a „Vaszati intézkedéseket” is.
 
De fontos, hogy a problémákra mindig több síkon keressük a megoldást!!!!
Viszont hiába járunk a legjobb orvoshoz, ha otthonunk energiái vagy az alvóhelyünk alatt lévő földsugárzások nem segítik elő a gyógyulást.
Hiába akarunk spórolni, ha a lakáson „keresztülfolyik” a pénz.
És hiába keressük életünk párját, ha mindig a négy fal között gubbasztunk, és még otthonunk energiái is kirekesztőleg hatnak a férfiakra – soláris energiák híján.
 
 
 
Tudatos odafigyeléssel, szeretettel, de legfőképpen kellő önismerettel és a magunkhoz való őszinteséggel elérhetjük, hogy problémáink ne hatalmasodjanak el rajtunk, és így otthonunk negatív pontjai ne borítsák tovább az amúgy is ingatag egyensúlyt. De ehhez igen komoly tudatosságra van szükségünk, hogy ily módon képesek legyünk egy-egy Vaszati problémát kivédeni. Éppen ezért én mindenképpen ajánlom a Vaszati tudománya által javasolt változtatások és korrekciók végrehajtását is, hogy otthonunk energiái is bennünket segítsenek a sikeres, boldog, egészséges és teljes élet elérésében.

 

 

 

     A Vaszati 10 aranyszabálya

    ingyenes Vaszati minitanfolyamra feliratkozás ITT!

 

 

     Ha ajánlatot szeretnél kérni, megteheted ITT!